Lakberendezés

2009.12.22. 10:53

Madrid legmagasabb szállodája

Madrid legmagasabb szállodájának számít a most megnyílt Eurostars Madrid Tower Hotel, melyhez hasonlóan magas Európában is alig akad.

BAMA

A Eurostars Hotels szállodalánchoz tartozó hotel Madrid most formálódó új üzleti negyedében, a Cuatro Torres Business Area területén található – itt lesz majd a spanyol főváros Nemzetközi Kongresszusi Központja is. A terület 4 monumentális toronyépületének egyike a 236 méter magas, 58 emeletes SyV Tower. A szálloda a torony első 31 emeletét foglalja el, és mindegyik szobája kifelé nyílik, így fantasztikus panorámát kínál lakóinak.

Az étterem, a health club és a fitnesz terem vendégei is ebben a csodás panorámában gyönyörködhetnek, mivel ezen helységeket is úgy alakították ki, hogy a plafontól a padlóég érő ablakok adják a helységek fókuszpontját. A 4 emelet magasságú lobbyt fekete gránit padlóval burkolták, amely nemcsak eleganciát sugároz, de hűvösen tartja a beltér levegőjét. A 474 szobában LCD panoráma tv, Wi-Fi , VoIP telefon, hydro-masszázs zuhanyozó és külön kád található.

Az épületben 22 különterem közül a legnagyobb az 1300 fő befogadására alkalmas Grand Barcelona. A 29. emeleten található a health club, melyben a szaunákon kívül török fürdő is van, s ezen az emeleten kapott helyet a VIP lounge is. A Volvoreta (Pillangó) étterem a mennyezeten repkedő lepkéiről, a lobby bár pedig whisky kínálatáról nevezetes.

- Luxus a Lakáskultúra galériájában >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva