Lakberendezés

2010.02.26. 12:59

Sürgessük a tavaszt!

Nem kell már sokat várni, hogy tényleg kitavaszodjon, de addig is könnyebb az utolsó szürke napokat elviselni, ha lakást virágdíszbe és vidám színekbe öltöztetjük.

BAMA

A télre eltett hagymás növények lassan előkerülhetnek sötét rejtekhelyükről, a kertészetekben is megjelennek az egyre színpompásabb, virágzó növények, ideje hát tavaszba öltöztetni a szobákat, ezzel is erősítve a melegebb idő és a világosabb nappalok érzetét.

A színek, formák és illatok kavalkádja egészen biztosan jó hatással lesz a kedélyállapotunkra is, ráadásul a „tavasziasítás” a kreativitást is ösztönzi: készíthetünk mondjuk monokróm kompozíciókat például csak sárga vagy csak rózsaszín árnyalatú virágokból és cserepekből; játszhatunk az ellentétek hatásaival; vagy egészen ötletes, új kaspókat is készíthetünk egy kis fantázia, némi festék, és olyan egyszerű anyagok segítségével, mint például a kiürült tejeskarton vagy konzervdoboz.



Tavaszias hangulatok a Lakáskultúra galériájában >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva