Lakberendezés

2010.06.07. 12:34

Nyári konyha

Itt a nyár, a kertben és teraszon zajló bulik évszaka.

BAMA

A hordozható, kereken gurítható grillsütőnek, a sebtében felállított bográcsállványnak és a kövekkel körbekerített tűzrakó helynek is megvan a maga varázsa. De ha a kertben, erkélyen, netán tetőteraszon van elég hely, érdemes lehet egy tartósabb kerti konyhát kialakítani, főleg ha gyakoriak a családi-baráti összejövetelek. Ezzel megszűnik a konyha és a kert közötti ide-oda rohangálás, az állandó pakolás: egy külön sütő, főző és étkészlettel sokkal komfortosabbá válnak a kerti bulik.

Szokásainktól és a hely adottságaitól függően az egész egyszerűtől a teljesen profi kialakításig bármire van lehetőség, mindössze arra kell figyelni, hogy a kintre kerülő berendezések és eszközök jól bírják az időjárás viszontagságait (ehhez a legjobb választás az inox) és legalább felülről védve legyenek – a hangulat kialakításához pedig sok természetes kő, tégla és fa dukál.

- Nyári konyhák a Lakáskultúra galériájában >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva