Lakberendezés

2010.06.11. 16:28

Textilben egyesült a múlt, a jelen és a jövő

Új színek és minőségi anyagok a 25 ANIVERSARIO textilkollekcióban.

BAMA

Selyem, len, pamut és pamutszatén anyagokkal, káprázatos színekkel, virágos és geometrikus mintákkal is találkozhatunk a 25 ANIVERSARIO kollekcióban, amely egyúttal a KA International múltjából fakadó hagyományokra is épít.

Terranova Aniversario & Quebec Aniversario néven az eredeti virágos mintát megtartva nappalikba és hálószobákba való szövet született: az ezüst és pezsgőszínben tervezett, a csillogó szatén és a matt sevron házasságából született anyag kárpitozásra is kiváló. Szintén a virágos vonalat erősíti a színpompás Nairobi és a hozzá illő, aszimmetrikus csíkozású, szalag formájában is kapható Somalia lenvászon és pamut.

A Benares Aniversario nevű kifordítható kárpitszövet élénkebb színekkel és sűrű mintázattal újult meg, amihez kiválóan illenek függönyként is a Boisar Aniversario elegánsan csíkos, cseppnyit csillogó, szokatlanul krómos kombinációi.

Ezeken kívül is érdemes még körülnézni a kínálatban: az elegáns grafitszürke több vonalon is megjelenik, gyakran metálos fénnyel ötvözve, és az is kiderül, hogy a virágos-leveles minták egyáltalán nem ütik egymást a csíkosokkal.

Káprázatos textilek a Lakáskultúra galériájában >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva