nem teher a torna?

2017.09.26. 17:34

Keményen edz a várandós Jessica Alba

A gyönyörű színésznő nem akárhogy várja harmadik gyermekét.

Jessica Alba attends the American Express Success Makers Summit 2017 at Spring Place on April 17, 2017 in New York City. | Verwendung weltweit Dennis Van Tine / Geisler-Fotopres / Geisler-Fotopress / DPA

Fotó: Picture-Alliance/AFP

A Sin City és a Fantasztikus Négyes sztárja még a nyáron, nagyon aranyosan, kislányai segítségével az Instagramon adta a világ tudtára, hogy harmadik gyermekét várja:

A borsonline szerint azt nem tudni pontosan, mikor várható a kicsi világra jövetele, egy valamire azonban mérget vehetünk: a 36 éves színésznő terhesen is ugyanolyan keményen edz, mint korábban, legalábbis a videómegosztókra feltöltött képek tanúsága szerint. Bár a a színésznő könnyített könnyített edzést végez, az alábbi videón látható gyakorlatok egyáltalán nem tűnnek olyan könnyűnek, pláne hatalmas pocakkal nem.

Jessicát sokan dicsérik kitartása és eltökéltsége miatt, mások viszont inkább bírálják, mondván: várandósan nem kellene ilyen erőfeszítéseknek kitennie magát.

Ön mit gondol?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva