Csere

2017.11.15. 15:38

Christopher Plummerrel forgatják újra Kevin Spacey jeleneteit

A Sony attól tartva, hogy a szexuális zaklatással vádolt Spacey szerepeltetése miatt elszállhatnak A világ összes pénze című film Oscar-esélyei, úgy döntött: kivágják Spacey jeleneteit, és Christopher Plummerrel forgatják újra azokat – írja a Vanity Fairre hivatkozva az origo.hu.

(FILES) This file photo taken on April 15, 2013 shows US actor Kevin Spacey (L) and Canadian actor Christopher Plummer attending the 13th annual Monte Cristo Awards at The Edison Ballroom in New York City. Veteran actor Christopher Plummer will replace fallen star Kevin Spacey in the Ridley Scott police drama "All the Money in the World," a source at Sony said on November 9, 2017. / AFP PHOTO / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Stephen Lovekin

Ennek kapcsán szólalt meg most Plummer: „Nagyon szomorú, ami Kevinnel történt. Annyira tehetséges színész, nagy kár, hogy így alakult. De mit tudok tenni? Kaptam egy szerepet, amit el kell játszanom.”

A színész elmondta, hogy Ridley Scott hívta fel a múlt héten, hogy felajánlja a lehetőséget. „Nem lecseréljük Kevint, hanem mindent elölről kezdünk. Nagy csodálója vagyok Ridley Scottnak, úgyhogy alig várom, hogy együtt dolgozhassunk. Azt hittem, elbuktam ezt a lehetőséget, mert jelentkeztem erre a szerepre annak idején. Úgyhogy már ismerem a karaktert, valószínűleg ezért is engem keresett Ridley” – mondta Plummer.

Kevin Spacey A világ összes pénze című film előzetesében

Hozzátette: az ügyvédjét alakító Mark Wahlbergre, illetve a lányát alakító Michelle Williamsre is szüksége lesz a rendezőnek: „Mindketten vállalták, hogy újraforgassuk a jeleneteket. Lenyűgözőek” – fogalmazott Plummer.

A milliós költségvetésű pótforgatás november 20-án kezdődik, de a stúdió nem változtatott a premierdátumon. Továbbra is december 20-án tervezik bemutatni a filmet az Egyesült Államokban. A Sonynak az a legfontosabb, hogy A világ összes pénze indulhasson az Oscaron – írja az origo.hu.

Nézze meg A világ összes pénze című film előzetesét még Kevin Spaceyvel a képkockákon:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=35&v=7CfqfqwCH2Q

Borítóképünkön Kevin Spacey és Christopher Plummer. Forrás: Stephen Lovekin / Getty Images North America / AFP

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva