Szexuális erőszakkal vádolják

2018.10.02. 12:08

Kilépett a zenekarból a Sigur Rós dobosa

Dýrason a Facebookon üzent vissza, amelyben közvetetten visszautasította a vádakat.

Kilépett a zenekarból a világszerte ismert Sigur Rós izlandi rockzenekar dobosa, miután szexuális erőszakkal vádolták meg. Orri Páll Dýrason tagadja a vádakat, de mint írta, túl fontos neki a zenekar ahhoz, hogy az üggyel veszélyeztesse hírnevét – írja a Guardian alapján a 444.

Dýrasonról Meghan Boyd állítja, hogy kétszer is akarata ellenére megerőszakolta 2013-ban kihasználva, hogy Boyd részeg és fáradt volt. Az esetről Boyd az Instagramján posztolt először, majd később megírta azt is, hogy Dýrason megpróbálta elkenni nála az ügyet.

Dýrason a Facebookon üzent vissza, amelyben közvetetten visszautasította a vádakat, és azt írta, az áldozatok érdekében nem a nyilvánosság előtt akarja megvívni ezt a csatát, a zenekarból is kilép. Boyd azt írta, az amerikai főbírójelölt, Kavanaugh ellen tanúskodó Christine Ford vallomása adott neki erőt, hogy történetét elmondja.

Az 1994-es alapítású Sigur Rós Dýrason kilépésével két főre zsugorodott.

Borítókép: 444.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva