szurka-piszka

2019.10.16. 10:30

Na, ezt a szülinapi köszöntést egy életre megjegyzi Hugh Jackman (videó)

Ryan Reynolds dalra fakadt kollégája kedvéért.

Cast members Ryan Reynolds (R) and Hugh Jackman arrive for the Los Angeles industry screening of "X-Men Origins-Wolverine" at Grauman's Chinese Theater in Hollywood, California, on April 28, 2009. AFP PHOTO/Jewel SAMAD (Photo by JEWEL SAMAD / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Jewel Samad

Bár sokáig úgy tűnt, ki nem állhatják egymást, a két színész, Hugh Jackman és Ryan Reynolds nyilvános csipkelődése végig őszinte barátságon alappult. Na jó, talán nem a legelső perctől fogva…

Mindenesetre ők ketten nagy cimborák, mindketten érdekes humorral, így rajongóik előtt is szívesen heccelik egymást. Ezúttal Ryanen volt a sor, aki a szülinapos Hugh-nak videóüzenetben énekelte el a Happy Birthdayt, bár a befejező sorok kicsit sem a megszokottak voltak – írja a Just Jared alapján a hirado.hu.

Szó szerint nyelvezete miatt itt most nem idézhetjük a Deadpool sztárját, aki néhány szitokszó kíséretében, még odabiggyesztette a köszöntő mellé, hogy annak ellenére, hogy megközelítőleg sincs olyan énekesi képesítése, mint Jackmannek, ilyen előadást nyújtott. Aki nem értené az odaszúrást, Hugh a napokban A legnagyobb showman-turnéján a közönség előtt megjegyezte, hogy Ryan sosem lenne képes olyan előadásra, mint ő. Hát íme, a visszavágás!

Borítókép: Ryan és Hugh az X-Men kezdetek: Farkas című film premierjén

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva