Bulvár-celeb

2024.06.17. 05:00

Hátborzongató közelségből filmezték le a félelmetes Bigfootot (videó)

Bigfoot vagy nagyláb: a hatalmas majomszerű lény sokak fantáziáját izgatja. Ez a megdöbbentő felvétel segíthet eldönteni, valóban létezik-e.

MW

A kép illusztráció!

Forrás: Shutterstock

A Bigfoot, azaz a nagyláb rejtélye a mai napig sokakat foglalkoztat. Többen látni vélték, voltak, akik a neki tulajdonított nyomokról képeket, videókat is készítettek. Számtalan felvétel napvilágot látott már róla, de Josh Highcliff 2013-as videója mindent visz.

Igaz, jó néhány év eltelt azóta, hogy a férfi megosztotta a felvételt, de az emberek továbbra is kommentelnek alatta, ugyanis a rajongók szerint ez a valaha készült legjobb videó és a legerősebb bizonyíték a Bigfoot létezésére – írja cikkében a Life.hu.

Sasquatch,Looks,Out,From,Behind,A,Tree,In,The,Forest.
Sokan meghamisítják a felvételeket a nagyobb népszerűség érdekében
Fotó: Gary W. Jones / Forrás: Shutterstock

A Bigfoot nagy és szőrös majomszerű lény, amelyről azt állítják, hogy az erdőben kóborol. Akik hisznek a létezésében, azt állítják, hogy a lény az észak-amerikai vadonban él, és úgy gondolják, hogy Josh Highcliff  bizonyítéka mindenekfelett áll.  

Highcliff 2013 októberében töltötte fel a YouTube-ra a felvételt, amelyet azóta több mint 1,3 millióan néztek meg. A videó a készítője szerint körülbelül 9 mérföldre Tunicától nyugatra, Mississippi állam vadászterületén készült.

Amikor megláttam, eszembe se jutott rálőni, az ösztönöm azt súgta, fuss, de tudtam, hogy senki nem hisz majd nekem, ha nincs bizonyítékom. Bár nagyon féltem, elővettem az iPhone-omat, és elkezdtem videózni... amikor felegyenesedett, elfutottam

– mondta el a videóról Josh.

 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva