bűn és bűnhődés

2017.08.06. 21:52

Magyar férfi vérezhette össze a londoni utas ruháit

A gyanúsított az eljárás során szabadlábon védekezik.

Több lap is megírta: augusztus 3-án egy magyar nő Londonba utazott repülővel; a poggyászként feladott bőröndjét ellenőrizve észrevette, hogy hiányzik róla a lakat. Sőt, a nő azt is észlelte, hogy a csomagját valaki átkutatta, és értékei ugyan nem tűntek el, de a szinte minden holmija csupa vér volt.

A hölgy a panaszát a londoni repülőtéren jelezte, de feljelentést eddig nem tett. Mivel a történtek alapján bűncselekményt sejtettek, a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság hivatalból nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen – közölte vasárnap este a Police.hu.

Közösségi oldalon és telefonon is felvették a kapcsolatot a sértettel, adatfelvétel után beazonosították az érintett repülőjáratot, és információkat gyűjtöttek az aznapi rakodómunkásokról.

Megállapították, hogy a járatra négy férfi végezte a poggyászok felpakolását, egyikük keze pedig sérült volt, és vérzett is. 2017. augusztus 6-án lopás kísérletének megalapozott gyanúja miatt a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság munkatársai gyanúsítottként hallgatták ki a 46 éves Sz. Jánost, aki az eljárás során szabadlábon védekezik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva