Krimi

2024.07.06. 06:30

Liftaknába zuhant, azonnal meghalt a gyönyörű fiatal nő

Szörnyű tragédia történt egy brindisi megyei olasz szállodában. A fasanoi hotelben takarítóként dolgozó Clelia Ditano munka közben belezuhant egy üres liftaknába, és életét veszítette.

MW

A kép illusztráció!

Forrás: Shutterstock

A haláleset egy eddig megmagyarázatlan technikai okból történt, ugyanis bár kinyílt az ajtó, miután a 25 éves nő hívta liftet, de az nem érkezett meg a negyedik emeletre, így Clelia a mélybe zuhant. Testét a kiérkező tűzoltók emelték ki a mélyből több órányi megfeszített munkával.

 Az áldozat édesapja megtörten nyilatkozott a lapnak:

Soha nem fordult még elő az, hogy megállt volna így a lift. Ma reggel azonban, amikor észrevettük, hogy a lányunk nem jött haza, megpróbáltuk felhívni, de csak a liftaknában csörgött a telefonja. Azonnal megértettem, hogy valami borzasztó dolog történt és értesítettük a rendőrséget.

A haláleset körülményeit nyomozás keretében vizsgálják, az azonban biztosnak tűnik, hogy Clelia a negyedik emeletről akart leliftezni, amikor kinyílt az ajtó, de nem érkezett meg a kabin. Előfordulhat, hogy a fiatal nő megszokásból belépett a liftbe, anélkül, hogy észre vette volna, hogy a semmibe nyílik az ajtó - derül ki a Ripost cikkéből. 

A fiatal nő néhány órával a halála előtt egy képet posztolt magáról, amelyhez azt írta:

Igyunk arra, ami még ezután jön

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva