Arsenal

2017.12.27. 16:26

Csak január közepén tér vissza Giroud

Csak január közepén térhet vissza Olivier Giroud, az Arsenal francia válogatott labdarúgója.

Arsenal's French striker Olivier Giroud reacts after a missed chance during the English Premier League football match between Arsenal and Huddersfield Town at the Emirates Stadium in London on November 29, 2017. / AFP PHOTO / Ben STANSALL / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Ben Stansall

Arséne Wenger, a londoniak vezetőedzője korábban elmondta, hogy a csatár combhajlító izma múlt kedden, a West Ham United elleni Ligakupa-mérkőzésén sérült meg. A francia vezetőedző szerdán hozzátette: legközelebb csak január 20-án, a Crystal Palace elleni hazai bajnokin számíthat Giroud-ra, aki pénteken már kihagyta a Liverpool elleni összecsapást is. Az Arsenalnak január 20-ig négy bajnokija, valamint egy FA Kupa-mérkőzése lesz.

Nem a francia támadó az Arsenal egyetlen hiányzója, hiszen Nacho Monreal és Aaron Ramsey sincs bevethető állapotban. A spanyol védő tíz nap múlva térhet vissza, a walesi középpályás január első felében.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva