Rekorderek

2022.05.05. 14:05

Hamilton és Brady egy csapatot alkotott a golfpályán

A hétszeres Forma-1-es világbajnok Lewis Hamilton és a hétszeres Super Bowl-győztes Tom Brady egy csapatot alkotott szerdán a Miami Beach Golf Clubban rendezett jótékonysági golftornán.

MIAMI, FLORIDA - MAY 04: Lewis Hamilton (L), F1 racing driver, is seen during the Big Pilot Charity Challenge at The Miami Beach Golf Club in Miami, Florida, United States on May 04, 2022. Eva Marie Uzcategui Trinkl / Anadolu Agency (Photo by Eva Marie Uzcategui Trinkl / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)

Forrás: Eva Marie/AFP

Fotó: Eva Marie/AFP

A sportágunk számára egy álom, hogy itt lehetünk Miamiban

– mondta a 37 éves brit pilóta a hétvégi Miami Nagydíj előtt, amelyet először rendeznek meg.

A 44 éves Tom Brady, a profi amerikaifutball-liga (NFL) történetének egyik legjobb játékosa a New England Patriots színeiben hat, jelenlegi csapatával, a Tampa Bay Buccaneersszel egy bajnoki címet nyert.

Akárcsak Hamilton, győzelmeivel ő is rekorder a sportágában, sokan mindkettőjüket minden idők legjobbjának tartják saját területükön.

Borítóképünkön Lewis Hamilton és Tom Brady a Miami Beach Golf Clubban rendezett jótékonysági golftornán. Fotó: Eva Marie/AFP

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva