Kedves gesztus

2022.06.28. 15:02

McEnroe meglátogatja Beckert a börtönben

Az 54 éves sportolót áprilisban két és fél év börtönre ítélte egy londoni bíróság azért, mert szándékos fedezetelrejtéssel igyekezett megakadályozni adóssága behajtását, és ezzel megsértette a csődeljárási törvényt.

John McEnroe and Boris Becker laugh during an awards ceremony during Day Four of the Barclays ATP World Tour Finals 2015 played at The O2, London on November 18th 2015. Photo Joe Toth / BPI / DPPI (Photo by JOE TOTH / BACKPAGE IMAGES Ltd / DPPI via AFP)

Fotó: DPPI via AFP

Meglátogatja volt riválisát, Boris Beckert a börtönben John McEnroe, az amerikaiak legendás teniszezője.

A 63 éves amerikai sztár televíziós kommentátorként dolgozik a wimbledoni bajnokságon, és a hétfői közvetítés során érzelmes üzenetet küldött az áprilisban elítélt német klasszisnak.

"Szeretünk, Boris, és hiányzol, öregem" - mondta a kamerába McEnroe, aki az 54 éves Beckerhez hasonlóan háromszor nyerte meg a londoni Grand Slam-tornát.

"Big Mac" hozzátette, hogy angliai tartózkodása alatt mindenképpen meglátogatja egykori ellenfelét a Londontól 70 kilométerre található Huntercombe börtönben. Aktív pályafutásuk alatt tízszer játszottak egymással, ebből McEnroe csak kétszer tudott nyerni.

A korábban szintén BBC-s szakkommentátorként tevékenykedő Beckert áprilisban két és fél év börtönre ítélte egy londoni bíróság azért, mert szándékos fedezetelrejtéssel igyekezett megakadályozni adóssága behajtását, és ezzel megsértette a csődeljárási törvényt. A 2012 óta Nagy-Britanniában élő teniszsztár büntetésének második felét várhatóan felfüggesztettre változtatják. Eleinte a hírhedten kemény wandsworth-i büntetés-végrehajtási intézetben volt, majd három hét után átszállították a jóval élhetőbb Huntercombe-ba.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva