tragédia

2018.07.18. 08:00

Legénybúcsúján halt meg a színházi társulat tagja 

A Nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház közleményben fejezte ki a társulat mély megrendülését és fájdalmát.

Kertész Zsolt

Forrás: moriczszinhaz.hu

A Tiszába fulladt egy 33 éves férfi szombat este, aki a legénybúcsúját tartotta Rakamazon. A szabolcsi fiatalember a Móricz Zsigmond Színház tagja volt. A férfi 7 év után vette volna el feleségül a barátnőjét, akivel tavaly jegyezték el egymást.

A férfi egy nyíregyházi színház tánctársulatának tagjaként volt ismert. A nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház később közleményben tudatta, hogy társulatuk tagjáról, Kertész Zsoltról van szó – olvasható az estiujsag.hu összeállításában.

A Nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház közleménye

Mély megrendüléssel és fájdalommal fogadtuk Kertész Zsolt (Kerti), szeretett kollégánk halálhírét, akit éveken át láthatott a közönség a Móricz Zsigmond Színház előadásaiban. A felfoghatatlan és szomorú eset részleteit és körülményeit nem ismerjük, ezért hitelesen és felelősen nem tudunk tájékoztatást adni, illetve a család kérésére sem adhatnánk ki semmilyen részletet az esettel kapcsolatban. A hatóságok még vizsgálják az ügyet, az ő feladatuk a körülmények pontos felderítése.

 

Kertész Zsolt
Fotó: moriczszinhaz.hu

A Színház.org az esetről azt írja: “Kertész Zsolt barátaival Rakamazra ment mulatni, ahol az esküvőjét megelőző legénybúcsút tartották. A szórakozásnak azonban egy szörnyű tragédia vetett véget, amikor a vőlegény alámerült a sebes folyó vizében. Keresésére speciális mentőcsapatok, búvárok érkeztek, akik átkutatták az egész partszakaszt. A férfi holttestére csak hosszas keresés után, vasárnap este találtak rá a folyó rakamazi szakaszán.

Az esetről a TV2 Tények című magazinja is beszámolt. A történtekről készült videó-összeállításukat itt tekinthetik meg:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva