Genderideológia

2021.12.02. 19:42

Brüsszel és a baloldal be akarja engedni az LMBTQ-propagandát az iskolákba

A Fidesz közleménye szerint a brüsszeli bizottság csütörtökön újabb fokozatba kapcsolta a gyermekvédelmi törvény miatti eljárást, ezzel folytatják a Magyarország elleni támadást.

Brüsszel, 2020. november 12. Vera Jourová, az Európai Bizottságnak az értékek és átláthatóság ügyében illetékes alelnöke az LMBTQ (leszbikus, meleg, biszexuális, interszexuális és queer) csoportok jogegyenlõségére irányuló bizottsági stratégiát ismertetõ brüsszeli sajtóértekezleten 2020. november 12-én. MTI/EPA/AFP pool/John Thys

Forrás: MTI / EPA / AFP

Fotó: John Thys

Azért támadják hazánkat, mert Brüsszel és a baloldal nálunk is be akarja engedni az LMBTQ-propagandát az iskolákba és az óvodákba – írták.

Hozzátették, Márki-Zay Péter, a baloldal kijelölt vezetője egyértelműen kijelentette, hogy a baloldal el akarja törölni a gyermekvédelmi törvényt és nem támogatja a gyermekvédelmi népszavazást sem.

A Fidesz-KDNP kiáll a gyermekek védelméért és Európában először a magyar emberek mondhatják el véleményüket egy népszavazáson a gyermekekre irányuló és szülőket megkerülő agresszív szexuális propagandáról – hangsúlyozták a közleményben.

Borítókép: Vera Jourová, az Európai Bizottság értékek és átláthatóság ügyében illetékes alelnöke 2020. november 12-én

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva