Előre megyünk, nem hátra!

2022.02.11. 19:04

Magyar családi vállalkozás alapkőletételén vett részt Szijjártó Péter

A vállalkozás 5,6 milliárd forintos beruházását az állam 1,9 milliárd forinttal támogatja, így hozzájárulva 56 új munkahely létrehozásához.

A Galambos Logistic Kft. új központjának alapkőletételi ünnepsége Szombathelyen

Forrás: MTI

Fotó: Filep István

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Hende Csaba, Szombathely és térsége országgyűlési képviselője, az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke, Galambos Balázs és Galambos Tamás, a Galambos Logistic Kft. ügyvezetői február 11-én elhelyezték az időkapszulát a cég új központjának ünnepélyes alapkőletételén, Szombathelyen.

A szállítmányozással foglalkozó, családi tulajdonban lévő vállalkozás 5,6 milliárd forintos beruházását az állam 1,9 milliárd forinttal támogatja, így hozzájárulva 56 új munkahely létrehozásához.

Szijjártó Péter hangsúlyozta, hogy a hazai tulajdonú vállalkozások megerősödése nélkül nem tudta volna a magyar gazdaság tavaly megdönteni a foglalkoztatottság, a beruházások és az exportteljesítmény rekordját.

A külgazdasági és külügyminiszter Facebook-oldalán úgy fogalmazott, nincs is szebb gazdasági hír, mint amikor egy magyar családi vállalkozás tesz le új alapkövet.

Ma egy ilyen családi sikertörténet folytatódik Szombathelyen, ezzel 56 ember munkahelyet teremtve a térségben. Előre megyünk, nem hátra!

– írta a miniszter.

Borítókép: MTI / Filep István

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva