Kiállás

2024.06.23. 14:00

Menczer: mindenki meg fogja tanulni, hogy Magyarország nem zsarolható (videó)

A kérdés az, hogy nekünk, magyaroknak van-e jogunk dönteni a saját életünkről, a saját sorsunkról – hangsúlyozta a közösségi oldalára feltöltött videójában a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója.

MW

Menczer Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

„A magyar emberek világos döntést hoztak, nemet mondtunk a háborúra, a bevándorlásra és az LMBTQ-propagandára, azonban vannak olyan brüsszeli politikusok, akiknek ez nem tetszik, akik ezt elfogadhatatlannak, tűrhetetlennek tartják. Leginkább ilyen politikus Manfred Weber, a Néppárt frakcióvezetője, aki meg akar bennünket büntetni ” – mondta el ma délutáni videójában Menczer Tamás. 

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója által posztolt felvételen Manfred Weber is feltűnik, aki egy alkalommal konkrétan ezt mondta hazánkról „Engedjék meg, hogy mindenkit emlékeztessek, hogy a hetes cikkes jelentés elfogadásával az ország ellen szavaztam. Nem a Fidesz ellen, nem Orbán Viktor ellen. Az egész ország ellen.”

Menczer szerint a kérdés az, hogy nekünk, magyaroknak van-e jogunk dönteni a saját életünkről, a saját sorsunkról. Van-e jogunk azt mondani, hogy békét akarunk háború helyett? Az Orbán-kormány és a Fidesz-KDNP azt mondja, hogy igen, van, sőt, csak mi, magyarok dönthetünk a saját életünkről, a saját országunkról, a saját sorsunkról. Manfred Weber azonban másképp gondolja, ezért akar büntetni bennünket. 

Akár tetszik Weber úrnak, akár nem, a békénket a jövőben is védeni fogjuk. A zsarolási, nyomásgyakorlási kísérleteket pedig megszoktuk, ismerjük ezeket jól. Mindenki meg fogja tanulni, hogy Magyarország nem zsarolható

 – jelezte videójában a kommunikációs igazgató. 

Az említett felvétel itt tekinthető meg:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva