Botrányos viselkedés

2024.07.07. 09:59

Magyar Péter perverz beszólásokkal alázta a tinilányokat – állítja egy szemtanú

Úgy beszélt velük, mint aki a lányokat valamiféle „szextárgynak” gondolja – fogalmazott a Ripostnak egy édesapa, aki kiskorú lányait kísérte el a belvárosi szórakozóhelyre, ahol Magyar a viselkedésével botrányt okozott.

MW

Magyar Péter, a Tisztelet és Szabadság Párt (Tisza Párt) EP-listavezetője nyilatkozik a sajtó képviselőinek a párt európai parlamenti és önkormányzati választási eredményváró rendezvényén az önkormányzati, európai parlamenti (EP-) és nemzetiségi választások napján Budapesten, a Roude Leiw állóhajón 2024. június 9-én

Forrás: MTI

Fotó: Hegedüs Róbert

A RIPOST megtalálta azt az édesapát, aki kiskorú lányával és annak barátnőivel ott volt az egyik budapesti szórakozóhelyen azon az éjszakán, amikor biztonsági őrök botrányos viselkedése miatt kidobták Magyar Pétert.

Mint írják, az édesapa születésnapi ajándékként vitte el 17 éves lányait és barátnőit a „tini-diszkónak” is nevezett felkapott szórakozóhelyre.

A történtekre felháborodottan visszaemlékező apa állítja, hogy 

az erősen ittasnak látszó Magyar Péter a lányának és szintén kiskorú barátnőinek obszcénnek, sőt perverznek mondható ajánlatokat tett. 

Be-beszólt, úgy viselkedett, mint aki, ahogy az édesapa fogalmazott, „azonnal bárkit az ágyába cipelhet, és még az illető érezze megtiszteltetésnek”.

„Egyre tűrhetetlenebb lett a helyzet, Magyar Péter nem ismert semmiféle határt. A lányok először zavartan elléptek, igyekeztek távol maradni tőle, de nem tágított. Aztán már tőlem kértek segítséget” – mondta el a RIPOST-nak az édesapa.

Úgy beszélt velük, mint aki a lányokat valamiféle „szextárgynak” gondolja, nem tudok mást mondani, mint hogy perverz beszólásokkal alázta őket. Amikor keményen rászóltam, megfenyegetett, hogy majd a testőrei elintéznek. Az sem érdekelte amikor megmondtam, hogy kiskorú lányokkal mégsem kellene ennyire mocskos szájjal beszélnie.

Az édesapa szerint Magyar  pontosan ezt mondta az egyik kiskorú lánynak:

Örülj, ha szétteheted nekem a lábad.

Az apa állítja, hogy a botrány kirobbanásában az játszotta a legnagyobb szerepet, hogy Magyar Péter egyre inkább bevadult, mint aki nem ismer határokat. Akik kifogásolták az obszcén beszólásokat, azokat „szó szerint megfenyegette”. Amikor szóvá tették neki, hogy sok körülötte a kiskorú lány, az édesapa szerint ezt mondta: „Nem baj, szeretem a friss húst”.

Mint ismert június 21-én, péntek hajnalban okozott botrányt Magyar Péter az ÖTKER nevű budapesti, V. kerületi szórakozóhelyen. A büntetőügyben folyik a nyomozás, jogi szakértők szerint Magyar Pétert nemcsak garázdaságért, de egy telefon erőszakos eltulajdonítása miatt rablásért is felelősségre vonhatják.

A cikk folytatása a további részletekkel ITT olvasható.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva