Békemisszió

2024.07.06. 14:47

Menczer Tamás: Orbán Viktor továbbra is békét akar, és ennek megfelelően cselekszik (videó)

Orbán Viktor miniszterelnök továbbra is békét akar, és ennek megfelelően cselekszik - mondta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára szombaton feltöltött videóban.

MW

Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Menczer Tamás a videóban - amely az M1 aktuális csatornának adott interjú egy részlete - azt mondta: "látom és hallom a háborúpártiak hőzöngését, hőbörgését, a támadásokat Magyarország és a magyar miniszterelnök ellen".   

Hozzátette, voltak és vannak is háborúpártiak, nem is kevesen; ki tudja, milyen politikai, gazdasági érdektől vezérelve háborúpártiak ők, vagy lehet, hogy egészen egyszerűen nem képesek, nem hajlandók belátni és bevallani azt, hogy tévedtek.   

Na de mi az európai érdek? Érdekünk az, az európai emberek érdeke az, hogy a háború folytatódjon, amely óriási veszélyt, biztonsági fenyegetettséget jelent, eszkalációs veszélyt jelent?

- tette fel a kérdést Menczer Tamás.   

A politikus hangsúlyozta, hogy az elmúlt két évben folyamatos volt az eszkaláció, hiszen atomfegyverekről, katonák küldéséről és sorozásról beszéltek.   

"Tehát ez az európai emberek érdeke? Plusz az ezzel járó energiaproblémák és háborús infláció és szankciós infláció, és a gazdasági, mezőgazdasági problémák, mindez az európai emberek érdeke lenne? Szerintem nem. És az európai emberek egyébként a választáson el is mondták, hogy nem ezt akarják. Így tehát mi, a kormány és a kormányfő, Orbán Viktor továbbra is békét akar, és ennek megfelelően cselekszik" - mondta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva