Hagyomány

2024.07.07. 07:37

Orbán Viktor levélben gratulált az érettségizőknek

A kormányfő üzenetét országszerte több mint ezer intézményben tízezer diák kapta meg.

MW

Orbán Viktor miniszterelnök Jens Stoltenberg NATO-főtitkárral közösen tartott sajtótájékoztatóján a Karmelita kolostorban 2024. június 12-én

Forrás: MTI

Fotó: Máthé Zoltán

A kormányfő arról biztosította a sikeres vizsgázókat, hogy döntsenek akár a továbbtanulás, akár a munka világa mellett, Magyarország számít rájuk

- derül ki a Magyar Nemzet cikkéből.

A kormány azért dolgozik, hogy fiatal felnőttként megtalálhassák a boldogulásukat, legyen szó karrierről, otthonteremtésről vagy családalapításról. 

– Mindannyian jobban örülnénk egy nyugodtabb, békésebb és kiszámíthatóbb világnak. Nekem mégis meggyőződésem, hogy éppolyan jól megállják majd a helyüket, mint szüleik és nagyszüleik nemzedéke, az érettségire pedig úgy tekintenek majd, mint ami az első lépés volt a sikeres jövő felé vezető úton. Jövőbeli terveikhez kitartást és sok sikert kívánok! – fogalmazott Orbán Viktor.

Nyitrai Zsolt, a kormányfő főtanácsadója felidézte: már hagyománynak mondható, hogy Magyarország miniszterelnöke az érettségiző fiatalokat az érettségi időszak után egy rövid levélben köszönti, melyet a sikeresen vizsgázók a bizonyítvány mellé kapnak meg. Az elmúlt időszakban országszerte több mint ezer intézményben tízezer diák kapta meg Orbán Viktor személyes üzenetét.

A cikk folytatása ITT érhető el.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva