Szépség - Divat

2009.06.27. 08:46

Képes vagy elkötelezni magad? Teszteld!

Egy komoly kapcsolatban előbb vagy utóbb eljön az a pont, ahol dönteni kell: végleg elkötelezitek magatokat egymás mellett, vagy jobb, ha soha nem is veszed túl komolyan a férfit? Tesztünk segítségével most kiderítheted, hogy ásó-kapa-nagy harang típusú szerelemmel van-e dolgod, és hogy érdemes-e hosszú távra terveznetek?

BAMA

Vannak, akik alig várják, hogy a nagy ő végre feltegye a nagy kérdést, és boldogan ábrándoznak a romantikus esküvőről, míg mások el sem tudják képzelni, hogy valaha is elkötelezzék magukat.

A férfinak a szabadsága kell, a nőnek pedig a férfi?

Egy kapcsolatban általában az erősebbik nem képviselői azok, akik nehezen hajtják igába a fejüket. Szeretik meghagyni maguknak a választás szabadságát, hiszen természetüknél fogva függetlenek, a sosem szunnyadó vadászösztönt nem is említve. Mi, nők egészen másként gondolkozunk: szeretünk megosztani minden pillanatot a kedvessel, és - ha valóban komoly a kapcsolat -, azt sem bánjuk, hogy nem lehetünk minden este a barátnőkkel! Sőt! Ami azt illeti, szívesebben bújunk ágyba korán szerelmünkkel, mintsem hogy hajnalig a csajokkal csacsogjunk

S ha a férfi is igazán szerelmes, megtalálja azt a bizonyos hajszálvékony határvonalat, s tudni fogja, mikor kell mennie sörözni a barátaival, és mikor kell a kedvesével lennie. Megtanul nem visszaélni, hanem élni a szabadságával.

[caption id="" align="alignleft" width="330"] Képes vagy elkötelezni magad? Teszteld
[/caption]Őszintén a problémákról…

Ahhoz, hogy egy kapcsolat hosszútávon működjön, tudnotok kell beszélni a problémákról. Nem szabad, hogy bármely téma is tabunak számítson közöttetek, legyen szó akár ex barátnőkről vagy féltékenységről. Azok, akik közös jövőt képzelnek el, nem problémáznak azon sem, hogy ez vagy az kinek a tulajdona. Nem ijednek meg, ha kedvesük éppen nem szerelmesen gügyögve szól hozzájuk, hiszen mindketten nagyon jól tudják, hogy összetartoznak, és bizony jó pár olyan nap lesz még, amikor valamelyik fél bal lábbal ébred fel…

Tesztünkből most megtudhatod, hogy vajon képes vagy-e elkötelezni magad jelenlegi kedvesed mellett, vagy mi az, amin esetleg még javítanotok kell, hogy tökéletes legyen a kapcsolat!

Tovább a tesztre>>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva