Szépség és divat

2009.05.15. 13:26

Enikő és az erotika

A békéscsabai Mihalik Enikő néhány gyönyörű divatanyagban a ruháitól is megszabadult.

BAMA

[caption id="" align="alignleft" width="334"] A Lady Lust-fotósorozat
[/caption]Vajon miért lehet az, hogy vannak modellek, akik nagyon sok képen, nagy sok videóban szerepelnek, de valahogy sosem akarják őket levetkőztetni?

És miért van az, hogy vannak modellek, akiket ha jobban odafigyelünk, sokszor láthatunk meztelenül, vagy félmeztelenül, de sohasem koncentráltunk oda rájuk eddig, mert testük szépsége és akár mellük kivillanás is annyi természetességet hordoz magában. Ilyen például Enikő, aki tökéletes adottságainak köszönhetően mindig vékony, de mozgása és teste nem akármilyen bájjal rendelkezik. Sőt, ha kell, telve van szexualitással is.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Az áprilisi Vogue Paris-ban
[/caption]Magazin: Vogue Paris
Fotós: Marios Sorrenti

Az árpilisi francia Vogue fekete-fehér sorozattal jelentkezett, Enikő főszereplésével. A sminket, Frank B., a frizurát Recine készítette. A képen van egy aprócska, nem túl feltűnő, de annál szexisebb kis jel. Egy aprócska tetoválást fedezhettek fel úgy nagyjából köldöktől lefelé. Szexi, mi bírjuk!

 

Magazin: V
Fotós:Sebastian Faena

A Lady Lust címre hallgató képsorozatban Abbey Lee Kershaw, Constance Jablonski, Joshua Walter, Martin Cohn, Sessilee Lopez, Fernanda Tavares és Mihalik Enikő szerepel. Nemcsak Enikőről készült olyan kép, ahol megmutatja a testét, de <b>az ő képei a legkiemelkedőbbek.</b> A hajat Esther Langham készítette, aki olyan magazinoknak dolgozik még, mint a Harpers Bazaar, japán és amerikai Vogue, Interview és 10 magazin. A sminket pedig az a James Kaliardos készítette, aki a L''Oréal Paris sminkmestere 10 éve, és azóta folyamatosan tanácsokkal segíteni a nőket. A cég vele együttműködve találja ki a legújabb trendeknek megfelelő sminkkollekciókat.

A képgalériát megnézem GLAMOUR Online-on.

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva