Szépség és divat

2009.11.14. 08:06

Akiért bármit feláldozna Orlando Bloom!

Miranda Kerr már évek óta az egyik legfoglalkoztatottabb topmodell, legtöbbször fehérneműben, vagy bikiniben pózol a fotókon, de a hagyományos divatfotózásokon is egyre keresettebb.

BAMA

Pletykák keringenek arról, hogy anorexiás, sokan őt vádolják, amiért barátja sorra utasítja vissza a jobbnál jobb szerepajánlatokat, őt azonban mindez nem foglalkoztatja. De miért is idegesítené magát ilyesmivel, amikor a divatvilág, és Orlando Bloom is a lábai előtt hever!

2006-ban a Maybelline New York arca lett, egy év múlva szerződést kötött a Victoria''s Secrettel, így ő lett a cég első ausztrál angyala. Elle MacPherson utódjának tartják, fürdőruhamodellként kevesen veszik fel vele a versenyt, nem csoda, ha a magazinok sorban állnak érte! Itt az ideje, hogy jobban megismerjük!


Miranda Sidneyben született, de egy kisvárosban nőtt fel. Szülei Therese és John Kerr, egy bátyja van, Matthew.

Felfedezés:

13 évesen nyert meg egy modellversenyt, 14 évesen fotózták először a Dolly magazinban. A képek nagy vihart kavartak, sokan pedofíliával vádolták a lapot. 2004-ben ügynökséget váltott, átkerült a Next modellügynökséghez, és ekkor indult be igazán a nemzetközi karrierje.


Sikereit azonban egy tragédia és csalódások árnyékolták be. Első barátja autóbalesetben hunyt el, ami nagyon megviselte Mirandát. Később egy pénzügyi brókerrel randizgatott, akit azonban csalás, és sikkasztás miatt börtönre ítéltek. 2007 végén találkozott először Orlando Bloommal, akivel azóta is együtt vannak. Nemrég azt pletykálták, hogy a színész megkérte Miranda kezét, ezt később cáfolták, viszont már közös lakást is vettek Malibun.


Miranda nem egy üres fejű topmodell, népszerűségét arra használja, hogy felhívja az emberek figyelmét a bajba jutottakra. Több jótékonysági akcióban is részt vett már, egyszer például meztelenül pózolt a Rolling Stone címlapján, amivel a környezetvédelem fontosságára, és kihalófélben lévő koalák szűkülő életterére próbálta meg felhívni a figyelmet.

Szépségének titka:

Miranda ritkán beszél fortélyairól, de azt biztosan tudjuk, hogy mindennap jógával kezdi a napot, rengeteg gyümölcsöt, és gabonaféléket eszik. Még többet megtudhatunk titkairól régóta készülő, és állítólag hamarosan megjelenő könyvéből!


Fotógalériánkban Miranda idei divatanyagaiból válogattunk! >>>

Ajánljuk még:

Gisele Bündchen a legkeresettebb

Gyűrű és halott állatok

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva