Szépség és divat

2009.11.23. 12:15

Enikő-varázslat a kifutón!

Múlt héten csütörtökön rendezték meg a szokásos éves Victoria's Secret show-t, amit idén kitüntetett figyelemmel követtünk, hiszen magyar modell is szerepelt a kétségkívül leglátványosabb, és legnagyobb érdeklődésre számot tartó bemutatón.

BAMA

Amerikában a televízió is bemutatja ezt a show-t, így nem véletlen, hogy évről-évre a modellek közül abból lesz igazi sztár, aki szerepel a Victoria''s Secret fehérneműinek aktuális bemutatóin. Mihalik Enikő tehát idén óriási lehetőséget kapott azzal, hogy bekerült azok közé a modellek közé, akik bemutatták az új kollekciót.

A látványos körítéssel fűszerezett show-n fellépett a Black Eyed Peas, a nézők között ott ült a Jay-Z és nem hiányozhattak a divatvilág befolyásos alakjai sem, így ott volt a vendégek között számos tervező mellet Carine Roitfeld, a francia Vogue főszerkesztőnője, aki állítólag Anna Wintour után átveszi majd az amerikai kiadás vezetését.

Idén azonban nem a 3 millió dollárt érő Fantasy Bra bemutatása volt a legnagyobb szenzáció, bár Marisa Miller tényleg lehengerlő volt benne, hanem minden valószínűség szerint az, hogy a világ egyik legismertebb szupermodellje, Heidi Klum alig 6 héttel negyedik gyermekének születése után már a kifutón szerepelt.

Szenzációszámba ment már az is, hogy néhány hete a fehérnemű cég bejelentette: a német szépség házigazdaként jelen lesz az eseményen. Heidi azonban még ennél is tovább ment, hiszen a show-n végül fehérneműre vetkőzött és egy összeállítást ő mutatott be. A képek önmagukért beszélnek; a négygyermekes anyuka 36 évesen kirobbanó formában van!

A show-n a legismertebb és legsikeresebb modellek mutatták be a kollekciót, így fehérneműre vetkőzött Miranda Kerr, Marisa Miller, Abbey Lee Kershaw, Alessandra Ambrosio, Doutzen Kroes, Isabelli Fontana. Mihalik Enikő egy szettet mutatott be a kifutón, érdekes módon a tematikus összeállításokat felvonultató show-n, ha jól értelmezzük, a békéscsabai modell jelenítette meg az amerikai életérzést, mindenesetre csodálatos volt!

További képek a GLAMOUR Online oldalon>>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva