Szépség és divat

2009.11.15. 08:28

Fergie és az illatok

Szinte hihetetlen, de az énekesnőnek mindeddig még nem volt saját illata, de most az Avonnal fogott össze, hogy megalkossák Fergie parfümét!

BAMA

Az energikus énekesnő természetesen kiveszi majd a részét a munkából, nem csupán az illat, de a csomagolás, a név, és a kampány kitalálásában is, így, a számítások szerint 2010 őszén mutatkozik majd be az új illat!



Nagyon boldog vagyok, hogy az AVON-nal közösen alkothatom meg első illatomat.” – reagált Fergie. „Mindig keresem az újabb és újabb önkifejezési módokat, melyeken keresztül meg tudom osztani eredetiségemet és önbizalmamat a rajongókkal és az AVON vásárlóival. Nagyon boldog vagyok, hogy egy olyan márkával dolgozom együtt, amely ilyen sokat tesz a nőkért.



Fergie először New Yorkban, az AVON Foundation for Women szervezésében megrendezésre kerülő éves gálán jelenik meg az AVON képviseletében. Itt az AVON jótékonysági törekvéseinek támogatójaként lépett színpadra, ahol a nők életét segítő, kiemelkedő egyéniségeket ünneplik.

A szerződés megkötésével az énekesnő Reese Witherspoon, Patrick Dempsey, Courteney Cox után a következő parfümmel előrukkoló híresség lesz az Avonnál!

Ajánljuk még:

Fergie belilult

Fergie férjhez ment

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva