Szépség és divat

2009.11.18. 11:02

Kate Moss negyedszer!

Kate Moss munkabírása hihetetlen, modellkedik, ruhát tervez a Topshopnak, üzleti vállalkozásba kezd, a rockzenei karrierrel is kacérkodik és még parfümőrködésre is marad ideje.

BAMA

Az angol szupermodell legújabb illata immár negyedik a sorban, a Vintage by Kate Moss parfümöt a Cotyval közösen dobták piacra, és a népszerűsítő kampány is elkészült.

A megállíthatatlan szépség Olivier Polge parfümőrrel dolgozott a Vintage illaton, akivel reményeik szerint egy igazán időtálló új parfümöt sikerült létrehozniuk.

A vintage-érzés az illat mellett az üveg kialakításában, sőt még a kampányban fontos szerepet játszott.

És hogy miért lett a vintage a hívószó, nos erre maga Kate Moss adott magyarázatot: "Amikor 15 éves voltam, akkor még nem nagyon érdekeltek divattervező turkálókba jártam, ott szereztem be a kedvenc darabjaimat. Azóta is imádom a vintage holmikat, a manapság divatosnak számító holmikat hamar elfelejtjük, a régebbi darabok közül viszont mindig találunk olyat, ami soha nem megy ki a divatból, ezeknek a ruháknak történetük van."

A parfüm orientális-virágos illattal rendelkezik, aminek különlegességét az olyan összetevők adják, mint a tonkabab, vagy a pink bors. Az üveg kialakításához a 20-as, 30-as évek klasszikus parfümös üvegeit vették alapul. A vintage-érzést tovább erősíti, hogy a kampányban, amelyet a Mert & Marcus fotóspáros készített, Kate Moss csak vintage-holmikat visel.

Ajánljuk még:

A Vintage by Kate Moss reklámfilmje

Kisfilm a Vintage by Kate Moss parfüm fotózásáról

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva