Szépség és divat

2009.11.11. 11:47

Madonna újra pózol!

Madonna leteszi a nyuszifület, hiszen a Louis Vuitton agya, Marc Jacobs már nem vele tervezi a francia divatház jövő tavaszi kampányát, de a popsztár nem sokáig maradt kampány nélkül!

GLAMOUR ONLINE

A Louis Vuitton Lara Stone-nak szavaz bizalmat a következő kampányában, és hiába lelkesedett egy éve még Marc Jacobs Madonna iránt, útjaik hamar elváltak. Egy ideig az a pletyka terjedt a divatvilágban, hogy az ötven felett járó popsztár a Dolce & Gabbana férfi kollekcióit népszerűsíti majd, azonban most kiderült, nem volt alaptalan szóbeszéd, hiszen a jövő tavaszi Dolce & Gabbana kampányokban az anyagias lány pózol majd!

A divatrajongókat sem érhette meglepetésként a hír, hiszen korábban már beszámoltunk róla, hogy az énekesnő félig baráti, félig üzleti vacsorán vett részt az olasz tervezőpárossal még a nyáron. Feltehetően már ekkor elkezdődtek a tárgyalások, bár ekkor még mindkét fél tagadta, hogy komolyabb dolgokról is szó esett volna azon az estén.

Most azonban Stefano Gabbana Twitter oldalán kotyogta ki, hogy Madonna cégük arca lesz a következő évben. A tervező úgy fogalmazott: "Azzal, hogy Madonna szerepel a következő kampányunkban egy nagyon régóta dédelgetett álmunk vált valóra!" A kampány fotózása már be is fejeződött, úgyhogy feltehetően nemsokára láthatunk is képeket!

Ajánljuk még:

Tavasszal régi és új arcok a divatházaknál! >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva