Szépség és divat

2009.12.01. 16:27

Képregényhősök fűzőben

Az Agent Provocatuer időről-időre valami egészen hihetetlen újdonsággal áll elő, most képregény-katalógust készítettek.

BAMA

Az angol punk mozgalom keresztatyja, Malcolm McLaren és a zseniális Vivienne Westwood közös gyermekének, Joseph Corrénak cége már 1994 óta szokatlanabbnál-szokatlanabb ötletekkel pezsdíti fel a fehérnemű kínálatot. Az Agent Provocateur merész, erotikusan túlfűtött kampányaival és kifejezetten csábításra teremtett termékeivel kitűnik a versenytársak közül.

Idén ősszel is valami hallatlanul eredetivel rukkoltak elő: a legújabb kollekciót nem csak egy hagyományos katalógusban mutatják be, hanem egy egész képregényt készítettek az új fehérneműk számára. Ebben a klasszikus kidolgozású képregényben igazi női hősnők küzdenek meg a gonosszal, természetesen mindegyik női figura kissé alulöltözött, mindössze fehérneműt viselnek.

Az ötlet nagyon egyedi és jellemző az Agent Provocateurre, hiszen mit is várhatnánk egy olyan cégtől, amelyik olyan termékekkel színesíti kínálatát, mint például a csinos bilincsek, amellyel vásárlóik változatos szexuális életét szeretnék segíteni... A katalógus mindenesetre fantasztikus! Ráadásul bárkinek küldhetünk egy ilyen szexi, képregényes üdvözlőkártyát a cég honlapjáról!

További képek a GLAMOUR Online oldalon>>>

Ajánljuk még:

Mi izgat fel egy férfit

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva