Szépség és divat

2009.12.28. 15:48

Kommerciális, de sikeres!

Az egyik legsikeresebb magyar modell már nem a kifutókon bizonyít, de így is nagyon foglalkoztatott.

BAMA

A GLAMOUR Women of the Year 2010 szavazás legjobb modell kategóriájának jelöltjei közül Ebergényi Réka a legtapasztaltabb és talán legismertebb is. Ugyan divatmagazinok anyagaiban manapság már alig látni, de különféle kampányokban annál többször.

Ebergényi Réka az idei évben a Triumph Homewear kollekciójában is megvillantotta nemes és világhírű idomait. Vajon most már csak kommerciális, sokat fizető katalógusok, kampányok várnak a 27 éves topmodellre, vagy még tervezi, hogy visszatér a divatmagazinok editorial anyagaiba is?

Minden esetre, kétségtelen, hogy ő az egyetlen modell, akinek kapcsán olyan kommenteket lehet olvasni az inetrneten, hogy, ha Magyarországon ilyen gyönyörűek a nők, akkor ide kell költözni! Azt eddig is tudtuk, hogy a magyar lányok gyönyörűek, de Ebergényi Rékát, úgy, mint annak idején Gábor Zsazsát, ideje lenne nemzeti kinccsé avatni, nem?

Ajánljuk még:

Réka a kampánykirálynő

Különleges szépség


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva