Szépség és divat

2009.12.15. 16:59

Lily Allen Barbie vetélytársa lett

Egy régi ötletet elevenített fel egy kézzel készített dizájntermékeket forgalmazó cég, öltöztethető Lily Allen papírfigurát készítettek.

BAMA

A termék máris meglehetősen népszerű annak ellenére, hogy maga az ötlet egy igen-igen régi és egyszerű játék újra fazonírozása. Öltöztethető papírfigurákkal talán nem csupán anyáink, de már nagyanyáink is játszottak.

Manapság nosztalgia játékboltokban időnként rábukkanhatunk efféle békebeli figurákra, de mostanáig úgy tűnt, hogy Barbie, a különféle babák és az internetes öltöztetős programok korában az idő végleg az elfeledett játékok világába száműzi a papírbabákat gardróbjukkal együtt.

Most azonban egy angol cég újra elindította a papírfigurák gyártását és ki tudja ezek a retro játékok talán újra népszerűvé válnak. Erre már csak azért is van esély, mert a things we love papírbabáit Lily Allenről mintázták.

Hogy ne unjuk el hamar a dolgot, a cég 14 fajta ruhát ad a figura mellé, a papírgardrób Lily Allen legismertebb dresszeit tartalmazza. A legmeglepőbb mégis az, hogy a ruhátlan, felöltöztetésre váró Lily nem hord melltartót, csak egy narancsszínű Lily-feliratú bugyiban várja, hogy felöltöztessék. A félmeztelenségnek a cég szerint az az oka, hogy a félvállas ruhákat tönkretenné a melltartó pántja, lehet, hogy ők még nem hallottak a pánt nélküli melltartóról?

Ajánjluk még:

Lily ékszerei

Audrey + Victoria= Lily!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva