Szépség és divat

2009.12.02. 16:28

Párizsi sikk New Yorkban

Gábriel Anett, magyar stylist jelenleg New Yorkban él és ott is dolgozik. Munkája miatt azonban sokat kell utaznia, így kedvenc hobbiját, az utcai divatfotózást a legkülönbözőbb helyeken gyakorolhatja.

BAMA

A békéscsabai születésű magyar stylist néhány hét leforgása alatt volt jelenlegi lakóhelyén, New Yorkban, ellátogatott egy rövid időre Budapestre, részt vett a párizsi divathéten, sőt egy rövid kiruccanás erejéig Amszterdamban is körülnézett. A fiatal stylist minden városban készített fotókat a járókelőkről és a GLAMOUR ONLINE vendégbloggereként most 3 hétig megosztja az olvasókkal tapasztalatait.

Az utcai divat tanulmányozása munkája miatt elkerülhetetlen, hiszen a nagyvárosi színes és gyakran formabontó öltözködésből számtalanszor merít ihletet.

Legutóbb Párizsból New Yorkba érkezve olyan szettek után vadászott, amelyek felidézik Amerikában a tipikus párizsi stílust, a klasszikus sikket! Talán nem véletlen, hogy éppen egy francia lány öltözködését szúrta ki a tömegből...

Anett így mutatja be kiválasztott alanyát:

"Natacha Párizsból érkezett a New York Fashion Weekre, hogy honnan jött az meg is látszik rajta! Eleganciájának kulcsa igen egyszerű: Cheap & Chick! A szabásában és anyagában is Chanelre hajazó kabátja izgalmas kontrasztban van a többi ruhájával. A különböző anyagok kombinációja tetszik nekem a leginkább: a gyapjú kabát a pamut felsővel és a fekete tüllszoknyával remekül működik, különlegesen jó megoldás az öv szerű aranylánc! Persze a kalaptól lesz igazán elegáns a szett."

Ajánljuk még:

Sztár street style

Úriember és funky-style

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva