Szépség és divat

2009.12.13. 08:57

Srej Zsófi egyre feljebb lépked!

Jövő tavasszal igazán érdekes és egyedi kollekcióval áll elő a patinás francia divatház, amely szakított Madonnával.

BAMA

Az őszi divathetek egyik legfoglalkoztatottab modellje a 177 centiméter magas, sötétszőke Srej Zsófi volt. Alig lehet olyan jelentősebb divatbemutatót találni, ahol ne lejtett volna végig a magyar lány. A közönség és a tervezők imádják a magyar lányt, így van ezzel a Louis Vuitton vezető tervezője Marc Jacobs is, aki valami igazán különlegessel rukkolt elő.

Kicsit hippis, kicsit cyber, és kicsit törzsies ruhákat álmodott. Ha haj szempontjából kell értékelnünk az idei felhozatalt, akkor a Louis Vuitton győzött. A megdöbbentő, hatalmas, színes afro-parókákban sétáló lányok minden bájukkal együtt is a 70-es és 80-as éveket juttatják eszünkbe.

 

A magyar Srej Zsófi igen viccesen festett a hatalmas afro-parókában, kicsit olyan volt, mintha Flinstones című sorozat szereplője lenne. A magyar lány mindenesetre sikert-sikerre halmoz az utóbbi időben és komoly esély van rá, hogy jövőre a legelismertebb modellek között szerepeljen majd!

Ajánljuk még:

Virágok közt veled lenni

Meztelen igazság

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva