Szépség és divat

2010.01.14. 17:12

Freja Beha, az igazi múzsa!

14 tetoválása ellenére az egyik legfoglalkoztatottabb modell manapság, évek óta Karl Lagerfeld múzsája.

BAMA

A dán topmodellnek kevesebb, mint egy évre volt szüksége ahhoz, hogy a legkeresettebb modellek között találja magát. 2005-ben valósággal katapultált a divatvilágba, azóta számos tervező dédelgetett kedvence.



Freja Beha Erichsen mindössze 23 éves és csupán 5 éve modellkedik, de máris többet ért el a szakmában, mint a legtöbb lány egész pályafutása alatt. Jill Stuart, Alexander Wang és a Chloé is róla nevezte el egy-egy termékét. 2007 óta valóságos múzsája Karl Lagerfeldnek, aki egyszerűen imád a csontsovány dán lánnyal dolgozni. Rendszeresen feltűnik a Chanel kampányaiban és ma már senki nem szól bele, hogy mikor vágathatja le a haját.

Freja Beha ugyanis már régóta több egy egyszerű modellnél: múzsa és ikon. Nem hátráltatja az sem, hogy immár 14 tetoválása van, amelyeket a fotókon eleinte előszeretettel retusáltak ki, takartak le. Manapság azonban szinte elképzelhetetlen olyan vele készült divatfotó, amelyen ne lenne jól látható a nyakán lévő "Float" (lebegés) tetkó. Emellett többek között olyan feliratok díszítik a testét, mint: "Megváltás", vagy "Ma éjjel enyém a világ."

Ha nem szupermodell lenne, akkor az általános vélekedés szerint rocksztárnak kellene lennie, hiszen olyan erős kisugárzása van, ami a színpadon is érvényesülhetne. Sokan tréfásan meg is szokták jegyezni, hogy nem véletlenül született Roskildében, az egyik legnagyobb európai rockfesztivál városában, hiszen személye maga a rock n roll a divatvilágban. Hogy Freja Beha szövöget-e olyan álmokat, hogy egyszer rocksztár lesz, azt nem tudni, az viszont bizonyos, hogy találkozunk még vele!

Képgaléria Freja Beha Erichsen a GLAMOUR Online oldalán>>>

Freja Beha Erichsen a GLAMOUR Online G-Lányok rovatában>>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva