Szépség és divat

2010.02.02. 16:11

Az estélyik és az esküvői ruhák királynője

Léber Barbara talán az egyik legismertebb és legelismertebb magyar alkalmi és esküvői ruhatervező, aki mostanában az utcai és szabadidő öltözékbe is belekóstol régi rajongói legnagyobb örömére.

BAMA

Nem meglepő, hogy a GLAMOUR olvasói jelölték a legjobb divattervező kategóriájában a Women of the Year-re, hiszen Léber Barbara neve csaknem egyet jelent az álomszép esküvői ruhával. Az Iparművészeti Egyetem elvégzése után a tervezőnő Spanyolországban is tanult, majd 1999-ben megnyitotta saját szalonját Budapest egyik legszebb részén, népszerűsége azóta töretlen a hazai hírességek körében.

- Mi jellemzi a 2010-es tavaszi-nyári kollekciódat? Mi volt a koncepciód, honnan ért a legtöbb inspiráció?


- Lágy esésű selymek, sifonok, flitteres és bőr hatású anyagok. Arany, ezüst, bronz színek, az örök fekete és a zöld, kék és pink árnyalatai. Az előtavaszi kollekciómban több utcai és szabadidő öltözék is felvillant, valamint néhány fürdőruhát is bemutattam. Akik hűek egy stílushoz, márkához, ez esetben a léber barbara-t viselő hölgyek, egyértelműen hiányolták az utcai és a szabadidejükben is hordható stílusos öltözékeket.


- Mit kívánsz magadnak 2010-re?


- Lassítást, új koncepcióm megvalósítását, több időt a gyerekeimmel és egy hosszú és feltöltődést nyújtó pihenést a férjemmel.


- Mi az abszolút Ne tedd a következő szezonban?


- A jellegtelen cipő.

Az interjú folytatása a GLAMOUR ONLINE oldalon>>>

Léber Barbara legújabb kollekciója >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva