Szépség és divat

2010.02.09. 09:30

Valentin-nap: van, aki forrón szereti

Idén nyugodtan hagyjátok ki a virágokat és a nyálas üdvözlőlapokat. Ha megfogadod tanácsainkat, a pasid azt kívánja majd, bárcsak minden vasárnap Valentin-nap lenne.

NANA.HU

A férfiak amúgy is tiszta frászban vannak ettől az egésztől, úgyhogy tedd meg neki azt a szívességet, hogy felmented a kötelező gyertyafényes vacsora, szivecskés csoki és szerelmes levél alól. Még ha egyébként szolid, konzervatív lány is vagy, egyszer egy évben az izgalom kedvéért igazán bevethetsz pár apró trükköt… És mivel a szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket, miért is ne lehetne aztán bármikor Valentin-nap?

Ördögi vörös

Még ha egyébként természetes sminket is hordasz, most a változatosság kedvéért légy egy kicsit bátrabb. Ha merész vörösre fested az ajkaid, le sem tudja majd venni róla a szemét egész este. És amikor végre hazaértek, nyugodtan jelöld meg a saját területed mindenhol a testén…

Az új frizura

Nem, nem a fejeden, hanem ott lejjebb. Ha kis brazil csíkocskát viselsz, amióta csak ismeritek egymást, most kísérletezz valami újjal. Viszont ha nem akarsz a borotválkozással bajlódni, ragassz fel például olyan kis strasszos tetoválást. Nem csak szexi meglepetés lesz számára, hanem egész új dolgokra is sarkallhatja az ágyban.


A hálószoba illata

Az agynak az a része, ami az illatokat dolgozza fel, az érzelmekért s az emlékekért is felel. Így ha van olyan illat, amit a meztelen testeddel vagy heves szeretkezésekkel azonosít, az egyből be tudja indítani. Valentin-nap alkalmából pedig tesztelj egy új, szexi illatot: fújd a csuklódra, a nyakadra, a térdhajlatodra, így ahányszor érzi, annyiszor izgalomba jön majd.

Szexi SMS

De nem ám csak úgy bele a levegőbe! Akár van közös tervetek Valentin-napra, akár nincs, te nyugodtan elküldheted neki, mit tervezel vele késő este. Nem kell kifordulni magadból, és malacságokat írni. Egyszerűen halászd elő magadból a benned szunnyadó szexistennőt, és légy kacér. Elég, ha megírod neki, milyen sorrendben hámozod ki a ruháiból, vagy milyen fehérnemű lesz rajtad: ő ott leragad, és másra sem tud gondolni a nap hátralevő részében. Sokkal jobban fog örülni neki, mint a romantikus, szívecskés üdvözlőlapnak, hidd el.

Laza vacsi

Ha van valami, ami kiborít egy férfit, az a kötelező romantikus, gyertyafényes vacsora. Menjetek helyette olyan étterembe, ami mindkettőtök kedvence, vagy az első randi-helyetek, vagy valami miatt fontos nektek. De legyen laza, kötetlen a légkör, és egyből használhatóbb lesz a pasi. Így legalább jókat röhöghettek, ehettek kézzel csirkeszárnyat, és egy csomó olyan dolgot csinálhattok, ami nem megy egy proccos étteremben.

Otthoni mozizás

Nem, nem romantikus vígjátékot kell nézni. Azt nézheted a barátnőiddel is. Inkább vegyetek ki valami erotikus filmet– nincs is szebb nap egy új pozíció elsajátítására, mint a Valentin-nap. Lepd meg egy privát vetítéssel otthon, aztán hagyd, hadd ihlessenek meg téged is az események. Ne törődj a film végével…

A nyomok…

…a hálószobába vezetnek. De ezúttal állj ellen a virágszirmos ötletnek. A mécseses már egy fokkal jobb, ám az igazán jó móka (legalább is neki) az, ha a ruháidat hagyogatod el a padlón. Abszolút nem érdeklik a virágszirmok, ha egyszer tudja, hogy meztelenül várod az ágyban.

Váltsd valóra az álmait

Lepd meg egy fehérneműbolt ajándékutalványával, és mondd neki: „Te választasz, drágám”. Valahogy nem fogja bánni, hogy veled kell vásárolnia… De ehhez kedvesnek és szexinek kell lenned, és amit csak lehet, fel kell próbálnod. És nem szabad neki szívecskés alsónadrágot venned.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva