Szépség és divat

2010.03.22. 10:56

A törököknél Jessica Stam a nyerő!

Egy magazin életében az első, debütáló szám mindennél fontosabb, főleg, ha világ legnevesebb divatmagazinjáról van szó! Első címlaplánynak lenni óriási kitüntetés.

BAMA

Igazából a Vogue bármelyik kiadásának címlapjára kerülni hatalmas elismerés, hogy Kate Moss már több mint 20 alkalommal szerepelt a divatmagazin fedőlapján, egyedülálló dolog, nem véletlenül tartják minden idők egyik legfontosabb modelljének az angol szépséget.

Amikor egy-egy új Vogue jelenik meg mindig beindul a találgatás, hogy kivel fog debütálni a lap. Általában olyan szupermodell választanak, aki mindenképpen a legjobban jegyzettek között van és valamennyire passzol az adott ország szépségideáljához. Amikor kiderült, hogy Törökországban is megjelenik a Vogue, akkor mindenki biztosra vette, hogy egy barna hajú, kreolosabb modell lesz majd az első címlaplány.

Ehhez képest óriási meglepetésre a törökök egy majdnem klasszikus szőkére szavazott! Jessica Stam pályájának éppen jól jött ez a megtisztelő címlapfelkérés, bár a holland modellt még mindig a világ legjobban kereső modelljei között találjuk, de mostanában egyre kevesebbszer tűnt fel divatmagazinokban!

Ki is az a Jessica Stam? Adatlapja sok fotóval a GLAMOUR ONLINE oldalán!>>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva