Szépség és divat

2010.03.16. 11:43

Egy klasszikus ikon

Vajon sikerül-e duplázni a magyar topmodellnek a GLAMOUR Women of the Year választáson?

BAMA

Hiába hagyta félbe a GLAMOUR Women of the Year legjobb modell kategóriájában jelölt békéscsabai Mihalik Enikő a nemzetközi divatheteket és választotta a kikapcsolódást, folyamatosan jelen van a divatvilágban!

Hamarosan kiderül, sikerül-e Enikőnek dupláznia a Women of the Year gálán, hogy minden esély megvan rá, az nem kérdés! A magyar topmodell a kifutót most félig-meddig hanyagolta, viszont a magazinok őt akarják, ezért aztán hétről-hétre újabb anyaga bukkan fel. Legújabb dobása a Vogue olasz kiadásának márciusi száma, ahol Glen Luchford fotózta. A divatanyagon osztozott Missy Rayderrel. A félig fekete-fehér képeken Enikő klasszikus formáját hozta. Most igazán nőies arcát mutatja ezen a 70-es éveketek idéző sorozaton.

A koreai Time cég kampányában is a magyar modell ellenállhatatlan klasszikus nőiességre alapoznak. A hollywoodi glamúrt megidéző sorozat fotósát sajnos egyelőre nem ismerjük, de az biztos, remek munkát végzett. Enikő csodásan fest a kampányban, az ilyen megjelenések csak erősítik a renoméját, nem akarjuk elkiabálni a dolgot, de ha így folytatja tovább az idei év végén biztosan előrébb találjuk majd a topmodellek Top 10-es listáján!

Képek a Time cég reklámkampányából>>>

További képek az olasz Vogue számára készült divatanyagból>>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva