Szépség és divat

2010.03.29. 11:01

Naomi, a domina

Úgy látszik, a divatmagazinok továbbra is imádják a meztelenkedést. Nemrég Kate Moss dobta le a ruháit és máris itt van a 90-es évek másik szupermodelljének anyaga, amelyben ugyancsak alulöltözött.

BAMA

Naomi Campbell persze soha nem csinált problémát az ilyesmiből, hiszen Mosshoz hasonlóan ő is levetkőzött már idén a LOVE magazinnak is. Most az orosz Vogue számára készült divatanyagban is könnyedén szabadult meg ruháitól.

Az idén már a 40. életévét betöltő modellről Steven Meisel készítette a sötét tonusú, hidegrázósan szexi sorozatot, amelyben Naomi egy igazi high-fashion dominát alakít. Mi más is kellene egy ilyen anyaghoz, mint sok bőr, latex holmi, ostor és színes paróka. Természetesen az anyag egyik legfontosabb beszállítója az Agent Provocateur volt, akik kifejezetten passzolnak az ilyen divatanyagokhoz. Az extra hosszú szárú csizmákban Campbell egyszerre fenyegető és érzéki, Meisel pedig a szokásához híven sejtelemes miliőbe helyezi modelljét.

Az orosz Vogue nem csupán ezt a sorozatot készítette a legendás modellről, hiszen a magazint teljes egészében Naomi Campbellnek szentelték, így tisztelegve a brit szupermodell hihetetlen pályája előtt. Az persze ebből a sorozatból is látszik, hogy ennek a karriernek még korántsincs vége!

A teljes divatanyag a GLAMOUR ONLINE oldalán!>>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva