Szépség és divat

2010.03.31. 09:37

Sophie csúcsformában!

A GLAMOUR Women of the Year nagy esélyesének számító modell a gálán nem lehetett ott, de jó indoka volt a távolmaradásra!

BAMA

Srej Zsófi a rendezvény ideje alatt éppen a BCBG by Max Azria 2010-11-es őszi-téli kampányát fotózta Amerikában. Az újabb felkérés jól mutatja, hogy Zsófira egyre nagyobb figyelem irányul a szakmában! Népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy a tekintélyes models.com az alább látható cuki videót az aktuális szupersztár, Lindsey Wixson és Freja Beha mellett Srej Zsófival, azaz Sophie-val harangozták be.

Mi is ez a videó? A nagyszerű fotós, Chadwick Tyler az Another magazin számára készített egy videót a Marc by Marc Jacobs show előtt. A fekete-fehér filmecskében a bemutatón szereplő lányok viccelődnek a kamera előtt, miközben Jack White The Raconteurs névre keresztelt projektének egyik dala szól.

Nem ez az egyetlen mozgóképes vonatkozású szereplése mostanában Zsófinak, hiszen szerepel egy másik filmecskében is. Amelyet ráadásul nem is akárki, hanem Karl Lagerfeld készített! A Chanel Haute Couture kollekciójának kiegészítőit, részleteit alaposan bemutató videóban a magyar lány olyan szupermodellek társaságában szerepel, mint a már említett Freja Beha, vagy Abbey Lee Kershaw.

Srej Zsófi szerepel az egyik legrangosabb divatmagazin, az i-D tavaszi számában is, sőt mint megtudtuk a magyar lány idő közben begyűjtött még egy kampányt, hiszen ő lesz a Sonia by Sonia Rykiel 2010-11-es őszi-téli arca. Talán kevesebben tudják, hogy az idén a H&M-mel is együttmüködő tervezőnőnekvan egy olcsóbb vonala is ez a Sonia by Sonia Rykiel.

A videók megtekinthetők a GLAMOUR ONLINE oldalán>>>

Interjú Srej Zsófival>>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva