Szépség és divat

2010.04.02. 16:58

Karl múzsái

Ezúttal is két igazán csúcson lévő modellt kért fel a 2010-11-es kollekció kampányához a divatház vezetője.

BAMA

Karl Lagerfeld táska, parfüm reklámozásához szívesen választ ismert hírességeket, de az aktuális kollekciókat mindig igazi profikra bízza. Freja Beha Erichsen felbukkanása a reklámanyagban persze cseppet sem meglepő, hiszen Claudia Schiffer és Baptiste Giabiconi oldalán az idei tavasz-nyári szériának is ő az egyik arca. A tetovált dán modell abszolút a Chanel-vezér egyik favoritja, Freja Beha persze bőven rá is szolgál a bizalomra, nem véltelenül szerepel az i-D magazin legfrissebb, tavaszi számának címlapján is!

A másik modell nem más, mint a legvagányabb ausztrál, Abbey Lee Kershaw! Meg kell hagyni, ez sem meglepő, hiszen a topmodell idén éppen Karl Lagerfeld saját vonalának az arca, innen már csak egy lépés volt, hogy még nagyobb feladatot bízzon rá a tervező. Érdekesség, hogy míg Freja Beháról mindenkinek a tetoválások jutnak az eszébe, addig Abbey Lee piercingjeiről híres, hiszen az orrában és az egyik mellbimbójában is van egy-egy testékszer. Ha már a dán modell kapcsán az aktuális címlapszereplést említettük, akkor nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy az ausztrál topmodell idén eddig minden hónapban szerepelt Vogue címlapon, ami nem kis teljesítmény! Most éppen a koreai kiadás aktuális számának borítóján pózol.

Ennél persze árulkodóbb, hogy dolog, hogy a két modellnek már közös címlapja is van 2010-ben, méghozzá a Numéro Homme tavasz-nyári számában, nem fogjátok kitalálni, ki készítette a fotót! Bizony, Karl Lagerfeld! Hogy mire számíthatunk idén ősszel a Chaneltől, azt már boncolgattuk itt az oldalon, hogy a kampány milyen lesz, arra ezekből a backstage fotókból következtethetünk, mindenesetre Karl Lagerfeld most is arra az emberre bízta a kamera kezelését, akinek az ízlésében a világon a legjobban bízik: saját magára!

Freja Beha Erichsen>>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva