Szépség és divat

2010.04.15. 17:00

Leo barátnője kivetkőzik magából!

Az Interview magazin a Jersey Shore valóságshow hőseivel és Bar Refaelivel készített fotósorozatot, a képeket Terry Richardson készítette.

BAMA

Ha összeadjuk a Jersey Shore őszinte, ámde közel sem túl eszes gárdáját Terry Richardson mindig túlfűtött, megbotránkoztatástól sem visszariadó művészetével, akkor már nagyjából sejthetjük a végeredményt. No persze, nem illendő megfeledkeznünk a gyönyörű Bar Refaeliről sem, aki hol az izraeli hadsereggel való konfliktusával hívja fel magára a figyelmet, hol pedig Leonardi di Caprióval folytatott se veled, se nélküled-kapcsolatáról pletykálnak.

Terry Richardsonnak egyébként úgy tűnik, sikerült tisztáznia az ellene felhozott vádakat (a fotóst korábbi modellje szexuális zaklatással vádolta), mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a magazinok továbbra is bíznak benne. A Vogue, a GQ és az Interview magazin továbbra is bizalmat szavaz dédelgetett kedvencének. Terry Richardson pedig ott folytatja, ahol abbahagyta.

A Bar Refaelivel készített fotósorozat újra meglehetősen arcpirongató, a Jersey Shore olasz izompacsirtáit nagyon felvillanyozta a lehetőség, hogy az izreali szépséggel pózolhattak, meg kell hagyni a modell is jól vette az akadályt, már csak az a kérdés, hogy mit szól mindehhez Leo?

További képek a GLAMOUR ONLINE oldalán>>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva