Szépség és divat

2010.04.28. 11:50

Lesz-e újabb magyar topmodell?

Igazán nem lehet panaszunk, hiszen a magyar modellek az utóbbi időben elkápráztatnak bennünket.

BAMA

Mihalik Enikő úgy tűnik, stabil helyet szerzett magának a legkeresettebb modellek top 10-es listáján, ha így folytatja, akkor Srej Zsófinak is jók az esélyei, hogy még nagyobb sikereket érjen el.

Fórizs Adina most újra a modellkarrierjére koncentrál és ahogy látjuk, bizony sok meglepetést tartogat még a számunkra, ahogy az üstökösként feltűnt Palvin Barbara is, aki villámkarriert futott be máris és hol van még a vége?

Mi azonban telhetetlenek vagyunk, úgyhogy tovább kutatunk újabb ígéretes magyar modellek után. Kémeink Londonból jelentették, hogy az Attractive 22 éves modellje, Dencsi Adrienn szépen építgeti a karrierjét és könnyen lehet, hogy ő lehet az újabb lányunk, aki nemzetközi sikereket arathat. Adrienn most fotózta a legendás Rankinnel Jean Claude Jitrois őszi-téli kampányát. A francia tervező úgy látszik szeret magyar lányokkal dolgozni, hiszen nem találnátok ki, ki pózol a tavasz-nyári lookbookban! Hát, Palvin Barbara!

Visszatérve Adriennre, mindenképpen nagy öröm, hogy ilyen lehetőséget kapott és reménykedhetünk benne, hogy mindez remek ugródeszka lehet még nagyobb sikerekhez!

Még több kép Dencsi Adriennről!

Palvin Barbara a Harper'' Bazaar divatanyagában>>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva