Szépség és divat

2010.04.26. 17:12

Nem lesz topmodell! Már az!

Szinte már nincs olyan hét, amikor ne érkezne hír Palvin Barbaráról, ráadásul nem is akármilyen hírek érkeznek a modellről!

BAMA

Legutóbb a várható magazinos szerepléseket vettük sorra, közben jól értesült olvasónk ugyanitt megosztotta velünk a hírt, Barbi a Loewe őszi-téli kampányában fog szerepelni. Nem akármilyen hír ez sem, hiszen a márkáért olyan sztárok rajonganak, mint például Victoria Beckham.

A magyar lány azonban egy újabb nagyon jelentős lépcsőfokot lépett felfelé, ugyanis megjelent egy divatanyaga a Harper''s Bazaar májusi számában.

Egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy ki fotózta a divatanyagot, az viszont biztos, hogy képek a 70-es évek végének világát idézik. Palvin Barbara elképesztően szuggesztív, a rideg képeken igazán drámai hatást nyűjt a magyar modell. Nem véletlenül gyűjtött rövid idő alatt rengeteg rajongót az interneten.

Sokan Natalia Vodianovához hasonlítják, bár alkatilag talán inkább Rosie-Huntington Whiteleyhez hasonlít, mindenestre már most sokan biztosra veszik, hogy Barbi a következő évek szupermodellje lehet.

A Harper''s Bazaar divatanyagának képanyaga>>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva