Szépség és divat

2010.05.07. 17:09

16 évesen a Vogue címlapján

Érdemes megjegyezni a 16 éves Kirsi Pyrhonen nevét, hiszen a finn modell eddigi, csupán négy hónapos pályafutásának eredménye máris a Vogue Italia címlapja.

BAMA

Az említett címlappal (amelyet az elismert divatfotós, Steven Meisel készített) Kirsi gyakorlatilag elérte azt, ami minden modell álma a divatvilágban, azonban nem kell féltenünk őt, egészen biztosan terem még neki babér a modellszakmában!

Azt, hogy mivel érdemelhette ki a finn lány ilyen rövid idő alatt a szakma figyelmét, talán nem kell különösebben megmagyarázni, elég csak a fotóira pillantanunk. Köztudott, hogy manapság a klasszikus szépségek helyett az extrém, átlagostól eltérő arcú lányok érvényesülnek jobban, Kirsi pedig ez utóbbi iskolapéldája is lehetne. Az arccsont-őrült szerkesztők azonnal lecsaptak különleges adottságaira, amelyhez 182 centiméteres magasság, 90-63-90-es méretek, és – hogy ne irigyeljük őt annyira – 43-as lábméret párosul.

Kirsit 13 évesen fedezték fel az Ikeában, idén februárban debütált a kifutókon, és mindjárt Prada exkluzív lett (csakúgy, mint büszkeségünk, Palvin Barbara). Részt vett olyan nívós show-kon is, mint a Givenchy, a Loewe vagy az Ann-Sofie Back (ez utóbbit ő nyitotta). Nem meglepő, hogy ezek után bekerült az egyik legismertebb modellportál top 10 új arcot bemutató listájába is.

Képek a 16 éves Kirsiről a GLAMOUR ONLINE oldalán>>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva