Szépség és divat

2010.05.27. 17:02

Boldog órák Adinával!

Fórizs Adina megígérte az olvasóknak, hogy idén tavasszal visszatér, 100 százalékkal modellkarrierjére koncentrál és bizony néhány sorozatával reményei szerint kellemes meglepetést okoz majd!

BAMA

Nos, kijelenthetjük a magyar lány jócskán beváltotta ígéretét, sorra jelennek meg a divatanyagai, már címlapfotója is volt, újabb kampányok is jöttek és végre nem csupán komor hangulatú anyagokban szerepel.

Adináról korábban már többen is lemondtak és nem értették, miért ilyen hullámzó a karrierje. Nos, szerencsére a magyar modell nem foglalkozott a kritikusokkal is megy előre. Kisebb tanulmányi szünet után most igazán formában van és újra meg újra bebizonyítja, hogy rengeteg lehetőség rejlik benne!

A spanyol Harper''s Bazaar júniusi számában egy karóratrendeket bemutató divatanyagban szavazott bizalmat a magyar modellnek, aki köszönte a lehetőséget és élt vele! A fotós Mario Chavarría volt, Adina pedig szokásához híven ragyogó! A Boldog óra címre keresztelt fotósorozatban elméletileg a karórákon lenne a hangsúly, de a magyar modell egy kissé eltereli a figyelmet a kiegészítőkről. Persze, ez legyen a legnagyobb bajunk! Adina remek formában van és legújabb anyagai nagyon bíztatóak, mi mást mondhatnánk, csak így tovább!

Fórizs Adina és Srej Zsófi együtt >>>

Fórizs Adina címlapos visszatérése >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva