Szépség és divat

2010.05.26. 16:57

Madonna a liftben csábít

Madonna továbbra is hiperaktív, nemcsak a slágerlistákon, koncert turnékon tarol, a divatvilágban is megkerülhetetlen a popkirálynő!

BAMA

Régi barátság fűzi össze az olasz tervezőpárost, Dolcét és Gabbannát és az ötvenéves popsztárt, Madonnát.

Némi hűtlenség után, melyet a korosodó hölgy a Louis Vuitton kampányarcaként töltött, úgy tűnik, most tiszta erőbedobással a Dolce&Gabbana háza táját erősíti. Az eddigi közös kampányokban inkább a klasszikus, heves vérmérsékletű olasz háziasszony karakterében láthattuk. Az olasz fiúk kedvéért azonban ismét kivetkőzött magából és egy szál bodyban esik neki egy fiatalembernek a liftben, no meg saját napszemüveg-kollekciót is tervezett.

A Dolcéval és Gabbanával együtt megalkotott napszemüveg kollekció az MDG nevet viseli, utalva a Madge becenévre és 6 különálló vonalból áll. Igyekezz, mert az exkluzív kollekció darabjait már most le kell foglalni. Ha úgy érzed, nem tudnál élni egy Madonna által megálmodott napszemüveg nélkül, akkor gyorsan ugorj át a hivatalos oldalra és stoppolj le egyet!

Még több Madonna, még több Dolce & Gabbana!>>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva