Szépség és divat

2010.05.17. 17:22

Rossz kislány Naomi utódja!

Sokáig úgy tűnt, Chanel Iman lesz a 90-es évek afroamerikai szupermodelljének utódja, de Jeneil most esélyesebbnek tűnik.

BAMA

Eljött a generációváltás ideje, hamarosan Jeneil Williams számít majd az első számú afroamerikai modellnek.

Ezt jósolják legalábbis a divatszakemberek. Lehet benne persze valami, hiszen Naomi Campbell nemsokára már 40 éves lesz és bár az orosz Vogue különszámot szentelt a jeles dátumnak, de valóban nem nagyon látszott, hogy ki veheti át a 90-es évek szupermodelljének helyét. Sokan Chanel Imanban bíztak, de egyre inkább úgy tűnik, Jeneil Williams lehet az utód.

A legújabb, nyári i-D magazin három különböző címlappal kerül az újságosokhoz, az egyik borítón éppen Jeneil pózol, aki igazi rossz kislányként jelenik meg a lap divatanyagában. A címlapon is jól szemügyre vehető SEX feliratú nyaklánc már sok mindent elárul arról, hogy mire számíthatunk a fotósorozattól. A gyönyörű modellt Daniel Jackson fotózta a szabadban. Jeneil szexuálisan túllfűtött anyagából pontosan kiderül, hogy miért is gondolják sokan, hogy ő lehet Naomi utódja.

A teljes divatanyag megtekinthető a GLAMOUR ONLINE oldalán>>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva