Szépség és divat

2010.05.11. 17:15

Sztárok illata

Legalábbis, ami a parfüm reklámokat illeti! A legnagyobb cégek illataik sikerét szívesebben bízzák világhírű színésznőkre.

BAMA

Természetesen nem mindenki, de azért a legnagyobb divatházak még mindig szívesebben dolgoznak olyan sztárokkal, mint Scarlett Johansson, vagy Diane Kruger és a topmodelleknek bizony nagyon kell igyekezniük, hogy egy-egy nevesebb illat kampányát elcsípjék.



Charlize Theron a Diornál nagyon bevállt, természetesen most is ő a J''adore illat arca, Liv Tyler és a Givenchy is már régebb óta dolgoznak együtt és Scarlett Johanssont is láttuk már Dolce & Gabban parfümreklámban, új belépő azonban Diane Kruger, aki most a Calvin Klein Beauty névre keresztelt illatának arca lett.


A modelleknél Agyness Deyn még mindig tartja helyét a Jean Paul Gaultier Madame illatának arcaként, a gyönyörű Karmen Pedaru a Jill Stuart Night Jewel parfümjéhez állt modell. Marina Lynchuk már több szezon óta a Miss Dior Cherie arca, bizonyítva, hogy a Diornál nem csupán a szupersztároknak terem babér.

Képgaléria a parfümreklámokról a GLAMOUR ONLINE oldalon>>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva