Szépség és divat

2010.06.04. 15:19

Brad Pitt lesz a kalapkirály?

BAMA

Treacy azt is közzé tette, hogy a film forgatókönyvét Max Nesome írja és Anders Palm lesz a producere. "Próbálok minél kevésbé gondolni arra, hogy valaki engem alakít majd ebben a filmben- fogalmazta meg a kalaptervező.- Sosem akarnám azonban magam eljátszani a szerepet, mert nem vagyok színész, a színészkedés nem az erősségem. Ha én választhatnék valakit, én Brad Pittre szavaznék, ez persze csak egy óhaj és nem nagyon tartom valószínűnek, hogy meg is valósul."

Isabella Blow a Tatler legendás szerkesztőnője, 2007-ben lett öngyilkos, a híres kalaptervező sikerét elsősorban neki köszönheti. Az extravagáns megjelenésű legendás Blow híres volt arról, hogy támogatta a fiatal tehetségeket. Ő fedezte fel egyébként az idén szintén öngyilkosságot elkövető zseniális Alexander McQueent is.

[caption id="" align="alignleft" width="360"] Treacy és Isabella Blow
[/caption]

Treacy az elmúlt héten a Museum of Londonban leplezte le egy új kalapokat és maszkokat felsorakoztató kollekcióját, melyeket történelmi példák inspiráltak. A csodás darabokat manökenek mutatják majd be a Geaorgian Pleasure Gardenben, a múzeum galériáinak továbfejlesztése alkalmából.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva